SitemapΧρήσιμα LinksΕπικοινωνία
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ
ΥΠΕΠΘ
Θέλω πληροφορίες για..
Αναζήτηση & Παρουσίαση Ψηφιακών Τεκμηρίων
English
Κατάλογος Βιβλιοθηκών...
Ανατολική Μακεδονία & Θράκη
Αττική & Στερεά Ελλάδα
Βόρειο Αιγαίo
Δυτική & Κεντρική Μακεδονία
Ήπειρος
Θεσσαλία
Ιόνιοι Νήσοι
Κρήτη
Νότιο Αιγαίο
Πελοπόννησος
Εγγραφείτε στο
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Χρήστης: [Είσοδος]
Αρχική ΣελίδαΌροι Χρήσης
Όροι Χρήσης

Ο παρών διαδικτυακός τόπος ανήκει στις Δημόσιες Βιβλιοθήκες και η χρήση του υπόκειται στους παρακάτω όρους:

1) Εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), η Ιστοσελίδα, περιλαμβάνει περιεχόμενο που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κέντρου. Το περιεχόμενο αυτό περιλαμβάνει, χωρίς να περιορίζεται σε, κείμενα, εικόνες, σχέδια, γραφικά, βίντεο, λογισμικές εφαρμογές και παρεχόμενες υπηρεσίες.

2) Ο παρών διαδικτυακός τόπος ενθαρρύνει την ιδιωτική χρήση του περιεχομένου της Ιστοσελίδας για προσωπική ενημέρωση, καθώς και τη χρήση για εκπαιδευτικούς ή ερευνητικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί ιδιωτική χρήση η χρήση στο πλαίσιο μιας επιχείρησης ή μιας υπηρεσίας ή ενός οργανισμού. Για εκπαιδευτικούς ή ερευνητικούς σκοπούς και μόνον επιτρέπεται η αναπαραγωγή ή αποθήκευση μεμονωμένων σελίδων ή δεδομένων, με απαραίτητη προϋπόθεση την ένδειξη προέλευσής τους από την Ιστοσελίδα http://publiclibs.ypepth.gr και την αναφορά των ονομάτων των δημιουργών (εφόσον αυτά εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα), χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να είναι ενήμεροι ότι ορισμένα αρχεία ή δεδομένα ενδέχεται να αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τρίτων μερών (συνεργατών φορέων, οργανισμών, εταιρειών κτλ.), και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς την άδεια αυτών των τρίτων μερών (που ενδέχεται να αναγράφονται στη σχετική ένδειξη της Ιστοσελίδας).

3) Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση ή διανομή οποιοδήποτε τμήματος του περιεχομένου της Ιστοσελίδας για εμπορικούς σκοπούς ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση που δεν εμπίπτει στην παράγραφο 2.

4) Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση ή διανομή κατατεθειμένων σημάτων ή σημάτων υπηρεσιών του παρόντος διαδικτυακού τόπου καθώς και σημάτων συνεργαζόμενων φορέων που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα.

5) Ο παρών διαδικτυακός τόπος δηλώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ωστόσο δεν εγγυάται, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα, θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

6) Ο παρών διαδικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους (υπερσυνδέσμους), κατασκευασμένους από άλλους ιδιώτες και οργανισμούς. Οι παραπομπές αυτές παρέχονται για την εξυπηρέτηση των χρηστών, για περεταίρω πληροφορίες. Ο παρών διαδικτυακός τόπος δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πληρότητα και την ποιότητα υπηρεσιών και την ασφάλεια άλλων διαδικτυακών τόπων που συνδέονται με την Ιστοσελίδα μέσω υπερσυνδέσμων, ούτε για τους εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων η Ιστοσελίδα και άλλοι διαδικτυακοί τόποι τίθενται στη διάθεσή σας.

7) Τα προσωπικά δεδομένα που εισάγουν οι χρήστες για να στείλουν ηλεκτρονικά μηνύματα στην Επικοινωνία της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβάνονται στα αρχεία του παρόντος διαδικτυακού τόπου, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή του και με κανέναν τρόπο δεν αναπαράγονται ή διατίθενται σε τρίτα μέρη.

8) Ο παρών διαδικτυακός τόπος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας και να τους δημοσιεύει στην παρούσα σελίδα. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα αυτή.

νέα...
δελτία τύπου...

Βιβλίο με άρωμα "Espesso"
Ψάχνετε για ένα σπάνιο βιβλίο που έχει εξαντληθεί; Η τεχνολογία λύνει και αυτό το πρόβλημα, αφού η ανατύπωση βιβλίων γίνεται πλέον σε χρόνο μηδέν.


Ελληνική Λογοτεχνική Βραδιά στη Βιέννη
Ελληνική Λογοτεχνική Βραδιά στη Συνοικία των Μουσείων στη Βιέννη διοργάνωσε η αυστριακή λογοτεχνική οργάνωση "Καντάρε Αμάρε"

FORUM
Online συζητήσεις & απόψεις
Copyright © 2008- Public Libraries -
Portal & Digital Library designed & developed by Union Of Companies:

GLOBO Technologies S.A.  &  Unisystems S.A.
Όροι Χρήσης | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | RSS